Werknemers

Hwerknemers en hrmuidige en toekomstige loopbaan

Engel HRM Advies biedt begeleiding op het gebied van de huidige en toekomstige loopbaan. De kern van de activiteiten bestaat uit:

  • Het begeleiden van mensen bij het maken van een passende vervolgstap in hun loopbaan.
  • Het coachen van mensen om ze beter te laten functioneren of reïntegratie te bevorderen.

Loopbaanbegeleiding

Komt u niet tot uw recht in uw huidige werk? Zou u graag een nieuwe richting in willen slaan, maar u weet niet goed hoe u dat zou kunnen doen? Een individueel loopbaantraject kan u helpen bij het (terug)vinden van die inspiratie. Een heroriëntatie levert een nieuw perspectief voor uw loopbaan en uw eigen ontwikkelingen op.
U maakt in een loopbaantraject als het ware een pas op de plaats. Waar staat u nu? Waar komt u vandaan? Waar wilt u naar toe? U wordt bewust van uw eigen kwaliteiten, uw drijfveren en keuzes die u in het leven hebt gemaakt. Wat maakt u enthousiast en geeft u energie? Op basis van die nieuwe inzichten kunt u gericht sturing geven aan uw loopbaan.

E-coaching

E-coaching is een laagdrempelige versie van de traditionele face to face-coaching. Afstand en tijdstip spelen geen rol. U hoeft er niet de deur voor uit, u kunt de coach op elk gewenst moment, lekker veilig thuis, een vraag stellen en kunt het antwoord rustig doorlezen wanneer u dat schikt. Sommige mensen kunnen hun gedachten ook beter schriftelijk dan mondeling formuleren, of hebben meer tijd nodig voor reflectie.

Werkwijze

Een coachtraject wordt altijd voorafgegaan door een intakegesprek, waarin u en de loopbaanbegeleider samen de doelen en het aantal gesprekken voor het traject vaststellen. Het intakegesprek is gratis. Aansluitend ontvangt u van de loopbaanbegeleider een offerte die u of indien van toepassing uw werkgever getekend retourneert. Vaak of meestal worden deze trajecten door de werkgever vergoed. Na ontvangst van de getekende offerte neemt de loopbaanbegeleider contact met u op om afspraken te maken.

Kosten

Coaching, loopbaanbegeleiding is altijd maatwerk. Geheel afhankelijk van uw wensen en eisen. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt gezamenlijk de opdracht bekeken en een exacte prijs afgesproken. Afhankelijk van de duur en de intensiteit van de opdracht wordt het uiteindelijke tarief vastgesteld.

Contact

Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!